Palvelut

Betonirakentaminen

Betonirakentaminen

Paikallavalurakentamisen palveluillamme tarjoamme paitsi vapautta rakennuskohteen suunnitteluun myös säästöä materiaalikustannuksiin.

Naulankanta on alan terävintä kärkeä niin paikallavalurakenteiden kuin jälkijännitettyjen betonirakenteiden urakoinnissa ja tuoteosatoimituksissa. Henkilökuntamme koostuu maan kokeneimmista ja pätevöityneimmistä ammattilaisista, jotka suunnittelevat ja urakoivat projektit aina asiakkaan näkemystä kuunnellen.

Avaimet käteen -palvelu

Paras näyte osaamisestamme on asiakkaan tarpeen mukaan räätälöity avaimet käteen -palvelumme. Siihen kuuluvat rakenteiden lisäksi myös suunnittelu sekä jännitystyöt. Palvelu kattaa tarvittaessa myös materiaalitoimitukset, maanrakennustyöt sekä julkisivu- ja teräsrakenteet. Lisäksi optimoimme rakenteet materiaalimenekin ja tilan käytettävyyden huomioon ottaen.

Paikallavalettavan jälkijännitettävän edut

Tilasuunnittelun vapaus

Vesi-, palo- ja äänitiivis rakenne

Pitkäaikainen ja ekologinen ratkaisu

Pysäköintilaitokset

Urakoimme jälkijännitetyt pysäköintilaitokset tuoteosakauppana vankalla kokemuksella. Palveluumme kuuluu kaikki paikallavalettavan betonirungon suunnittelusta ja tuoteosatoimituksesta toteutukseen. Teemme rakenteet aina tarvittavien vaatimusten mukaisiksi.

Ammattitaitoisen projektiorganisaatiomme vahvuus on rakentamisajan ja kustannusten optimointi – laadusta tietenkään tinkimättä. Viimeisen päälle hiotun prosessimme ansiosta tehomme näkyy aikatauluissa sekä kestävyytenä materiaalimenekissä ja kustannuksissa. Annamme projektille aina yhden kiinteän hinnan.

Pysäköintilaitosten urakointipalveluumme kuuluu

Pihakannet ja pysäköintitasot

Urakoimme jälkijännitetyt piha- ja pysäköintikannet asiakkaan kannalta vaivattomasti, sillä palveluumme kuuluu kaikki suunnittelusta ja materiaalitoimituksista valmiiseen runkoon. Palvelumme on optimoitu niin, että toimimme aina kustannustehokkaasti ja aikataulussa avaimet käteen -periaatteella.

Pitkäikäisten ja laadukkaiden pihakansien ja pysäköintitasojen rakennuspalveluumme kuuluu

Liike- ja toimitilat

Toteutamme liike- ja toimitilojen paikallavalurungot tehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla. Meille se tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaalle jo suunnitteluvaiheessa toteutusta tehostavia ratkaisumalleja. Tarvittaessa esimerkiksi optimoimme rakenteet jännepunososaamistamme hyödyntäen. Jännepunosratkaisuilla suunnitteluun saadaan vapautta, ja yksityiskohtia vähentämällä säästetään muun muassa materiaali- ja rakennuskustannuksissa.

Voimme toteuttaa betonirungot myös asiakkaan valmiilla suunnitelmilla tai toimia suunnitelmien laatimisessa konsulttina.

Liike- ja toimitilojen urakointipalveluumme kuuluu

Teollisuus- ja infrakohteet

Haastavat teollisuuskohteet vaativine rakenteineen, aikatauluineen ja laatutavoitteineen ovat kiistattomia vahvuuksiamme. Vuosia kestänyt yhteistyömme suunnittelijoiden ja tilaajien kanssa on valmentanut meistä teollisuus- ja infrarakentamisen raskassarjalaisia, ja pystymme räätälöimään ratkaisut aina kohteen erityisvaatimusten mukaisesti. Sertifioidut ja kokeneet ammattilaisemme takaavat aina parhaan mahdollisen työn jäljen.

Olemme olleet mukana toteuttamassa useita vaativia kohteita, kuten:

Etsitkö betonirakentamisen toteuttajaa? Ota yhteyttä!